A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виховні години щодо безпечної поведінки учнів у школі, на подвір’ї, у громадських місцях

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці сьогодні, класні керівники 1-11 класів, провели виховні години щодо безпечної поведінки учнів у школі, на подвір’ї, у громадських місцях. Учні початкових класів переглядали мультфільми, обговорювали поведінку персонажів, їхнє ставлення до збереження здоров’я. Учні старших класів ознайомилися з нормативно-правовими документами, спрямованими на захист життя, здоров’я та працездатності людини під час роботи. Також учні ознайомились з історією виникнення Дня охорони праці. Метою заходів було виховати шанобливе ставлення до всіх професій, та дбайливе ставлення до свого здоров'я і здоров'я оточуючих.

23:47 28.04.2021

Книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною

Книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Книга – унікальне, феноменальне творіння людства. Ми не можемо уявити своє життя без книги. Книги – наші постійні супутники. Книга – джерело знань для школяра, студента, кожної людини. Книга – наш найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях. Недарма в народі кажуть: книга вчить як на світі жить; хто багато читає, той багато знає. Сьогодні читачі бібліотеки взяли участь у флешмобі "Вислови про книгу видатних вчених" до Всесвітнього дня книги та авторського права, який святкують 23 квітня з 1996 року прийнятий на 28-й сесії ЮНЕСКО 15 листопада 1995 року.

23:40 28.04.2021

"Зелені меценати землі”!

"Зелені меценати землі”! Приємна новина у нашому Новокалинівському опорному закладі та надзвичайний подарунок отримали сьогодні (10 саджанців кедрів)! Ми стали учасниками програми "Відродження кедрів в Україні", які здійснюють свою діяльність, повертаючи майже повністю зниклих з наших земель цілющих годувальників-кедрів.

17:10 26.04.2021

Чорнобиль... Чорний біль нашої землі.

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. «Чорнобиль» - слово, яке у кожного українця викликає сильні емоції. Сьогодні виповнюється 35 років з дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх крилом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей.

17:03 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень