A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок мужності

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, виховання учнівської молоді в дусі патріотизму у Новокалинівському опорному закладі проведено Урок мужності для учнів 8-А класу “Герої серед нас. Герої у нашому серці”.

19:52 18.03.2021

Третій день тижня математики та інформатики

У рамках тижня математики та інформатики Олеярчик Ольгою Степанівною проведено захід з унями 10 класу "Турнір з інформатики". Мета даного позакласного заходу: підвищити рівень знань учнів з інформатики; розвивати їх творчі й інтелектуальні здібності, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість, виховувати почуття відповідальності та вміння працювати у команді. Вчителем Совінською Т.М. був проведений математичний квест, учасниками якого були учні 6-х класів. Для них приміщення нашої школи перетворилось на квест-кімнату. Діти із задоволенням розгадували різноманітні загадки, шукали відповіді на запитання, виконували завдання. При цьому вони проявили свій творчий потенціал, вміння працювати у команді, логічне мислення, швидкість думки.

20:23 17.03.2021

Другий день тижня математики та інформатики

У нашому повсякденному житті ми настільки звикли до математики, що навіть не помічаємо, що користуємося нею постійно. Але математика – це не просто формули і обчислення, а спосіб мислення та спілкування. Для того, щоб заохотити учнів 5 класів до вивчення математики, вчитель Совінська Т.М. провела із ними позакласний захід «Змагання для кмітливих». Виконуючи різноманітні завдання учні побачили, що математика – це цікаво! Вона вчить логіки, творчості, креативності, наполегливості, спостережливості, охайності, культурі. А головна математика вчить – неповторності.Математика оточує нас всюди.

20:53 16.03.2021

Історичні відомості про символ України-писанку,її місце в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві

На завершення Тижня трудового навчання учні 7-6 их класів переглянули презентацію «Історичні відомості про символ України-писанку, її місце в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві»

16:17 12.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень