A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Історичні відомості про символ України-писанку,її місце в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві

На завершення Тижня трудового навчання учні 7-6 их класів переглянули презентацію «Історичні відомості про символ України-писанку, її місце в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві»

16:17 12.03.2021

Вітаємо переможців!

Нагородження учнів 7-А класу (вчитель Когут Л. М.), які взяли участь у Всеукраїнській онлайн олімпіаді з української мови та літератури на освітній платформі "На урок". Вітаємо переможців!

17:45 11.03.2021

Презентація "Усвідомлений вибір професії - шлях до успіху"

Тиждень трудового навчання триває. Четвер присвячений профорієтаціі наших учнів 10-11класів, проведений вчителем Романів Г. Я.  Учні 10-их класів переглянули презентацію "Усвідомлений вибір професіі - шлях до успіху", ознайомились з типами професій, обговорили формулу вибору професіі, виконали психогеометричний тест. Учні 11-их класів переглянули відеофільм "Як знайти своє покликання", та обговорили критеріі вибору професіі.

16:06 11.03.2021

Веселі восьминіжки радували наших малят...

Сьогодні було дуже цікаво проведене заняття з художньо - естетичного розвитку у дошкільній групі "Сонечко" (вихователь Оксана Кузенко). Веселі восьминіжки радували наших малят...

15:58 11.03.2021

Другий день Тижня трудового навчання

Цікаво пройшов другий день Тижня трудового навчання. Учні 8 класу взяли участь у грі «Ерудит», де показали свої знання та творчі здібності, а також підготували виставку із прислів’їв та приказок про працю.

20:18 10.03.2021

Тиждень трудового навчання

Сьогодні розпочато тиждень трудового навчання. У 7- А класі Вахів М.І. було проведено Етнос - рейс "До вічних істин через сучасне буття". Учні ознайомились з видами декоративно ужиткового мистецтва, дали аналіз оберегам, які пов'язані з українськими традиціями. А також створили сучасні візитки декоративно ужиткового мистецтва.

18:45 09.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень