A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Великдень – велике радісне та світле свято

Великдень – велике радісне та світле свято. Християни дарують один одному крашанки, які символізують нове життя, добро й благодать. З давніх давен майстрині придумують найрізноманітніші способи прикрашання яєць. Їх в Україні існує багато — це і писанки, і крашанки, і крапанки, і шкрябанки, і мальованки, наклеянки та бісерівки, а також вишиванки.

22:34 08.04.2021

Розв'язання нескладних задач

Сьогодні в нашій дошкільній групі «Сонечко» було цікаво проведено заняття в сенсорно- пізнавальному просторі. Тема: Розв'язання нескладних задач.(Оксана Кузенко) 

12:48 06.04.2021

Зустріч наших пернатих друзів

Ці дні особливо цікаві для нашої малечі, тому ми ділимося нашими чарівними світлинами про зустріч наших пернатих друзів та результати творчого натхнення вихованців дошкільної групи « Сонечко» (Галина Мирославівна Тоганчин).

12:40 06.04.2021

Міжнародний день дитячої книги

Щороку 2 квітня ми святкуємо Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковане 1967 року рішенням Міжнародної ради з питань дитячої книги . А дата була обрана не випадково. Саме цього дня народився славетний данський казкар – Ганс Крістіан Андерсен (1805-1875). Тож, відзначаючи цю подію, ми згадуємо всі чудові твори цього дивовижного митця й оцінюємо подальші старання його послідовників. А також розуміємо, яке місце сьогодні посідає книга у вихованні та розвитку дітей. Сьогодні у шкільній бібліотеці учні ознайомились із історією виникнення книги "Як книга стала книгою", "Цікаві факти про книги", переглянули відеоролик "Подорож у Казковий Світ", взяли участь у вікторині "Вгадай героя?", а також ознайомились із бібліотечними новинками.

23:15 02.04.2021

Марійка Підгірянка – відома галичанка, педагогиня і чудова українська поетеса

Марійка Підгірянка – відома галичанка, педагогиня і чудова українська поетеса. Вона оспівувала красу Карпат, фольклорні мотиви її віршів нагадують українські народні пісні. До відзначення 140-річчя відомої поетеси у бібліотеці було проведено інформаційну хвилинку.Учні ознайомились із її біографією, переглянули відеоролик про її творчість, а також зачитували її поезії.

19:14 30.03.2021

Завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання

На завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотекар Шестерина З.С. завітала в гості до маленьких читачів. З метою популяризації дитячої книги було проведено бібліотечний урок "Моя улюблена книга". Дітки ознайомились із різновидами казок, кожен переказав своє улюблене оповідання. На завершення переглянули усім відому казочку "Колобок" і виконали творче завдання:" Головні герої казки".

21:18 26.03.2021

Відбулося четверте засідання атестаційної комісії

Відповідно до плану роботи атестаційної комісії І рівня Новокалинівського опорного закладу 26.03.2021 р. успішно відбулося четверте засідання атестаційної комісії. Атестувалися педагогічні працівники закладу: вчитель початкових класів Коник Наталія Іванівна, вчитель української мови та літератури Крошна Марія Ярославівна, вчитель української мови та літератури Брунарська Оксана Миронівна, вчитель трудового навчання Вахів Марія Іванівна.

21:14 26.03.2021

Книжкова виставка " Подорож до країни Казки"

Незважаючи на канікули наша шкільна бібліотека не сумує і сьогодні до неї завітали дошкільнята. У бібліотеці маленькі читачі ознайомились з книжковою виставкою " Подорож до країни Казки", "Казковий вернісаж"; також ознайомились із правилами користування книгою, дізнались історію виникнення книги, на завершення зустрічі записали свої бажання у Квітку побажань:"Хочу бачити у бібліотеці".

16:23 25.03.2021

Квітки побажань "Хочу бачити у бібліотеці"

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання у шкільній бібліотеці учні записували свої бажання до квітки побажань "Хочу бачити у бібліотеці". Найбільшим бажанням читачів є придбання до бібліотеки багато цікавих книжок.

15:42 24.03.2021

Книжкова виставка "Подорож у країну Казки"

В рамках проведення тижня дитячого читання сьогодні у шкільній бібліотеці було весело. Діти брали активну участь у розгадуванні казок передивляючись відеоролики з головними героями із творів.Також була представлена книжкова виставка "Подорож у країну Казки". Дітки ділились враженнями від прочитаних ними оповідань.

19:16 23.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень