A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Чорнобиль» - слово, яке у кожного українця викликає сильні емоції

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. «Чорнобиль» - слово, яке у кожного українця викликає сильні емоції. Сьогодні виповнюється 35 років з  дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх крилом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей. Чорнобиль... Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. Сьогодні до вшанування цієї події бібліотекар Шестерина З.С. та педагог-організатор Скальський В.Б. у шкільній бібліотеці  провели інформаційну хвилинку "Гіркий полин Чорнобиля", ознайомили дітей з книжковою виставкою "Пам'ятаємо! Шануємо! Вклоняємося!", разом з учнями  переглянули  відео-фільми "16 маловідомих  фактів про Чорнобиль" , "Чорнобиль. Як все було", а також завітали в гості у садок і до молодших школярів для  перегляду відео-казки "Атон і таємниця атома", "Місто Привид". Учні з великим захопленням переглянули відео-казки і дізнались про події, які відбулись 35 років тому.

16:40 26.04.2021

Дистанційно відбувся тиждень хімії та біології .

Відповідно до річного плану з 19.04 по 23.04.2021 року в нашій школі дистанційно відбувся тиждень хімії та біології . В рамках тижня відбулися заходи, під час проведення яких діти мали змогу продемонструвати свої уміння та здібності на відстані. Дистанційно проведено квест ,,Вуглеводи,,. Також учні взяли участь в обласному конкурсі - захист екологічних проектів ,,Дотик природи - 2021,, , зробили селфі-фото з домашнім улюбленцем. За активну участь в онлайн-олімпіадах та конкурсах будуть нагородженні дипломами та сертифікатами.

18:54 23.04.2021

Благоустрій

Щира вдячність нашим працівникам за проведений благоустрій на території Новокалинівського опорного закладу!

16:00 21.04.2021

Навчання з працівниками харчоблоку

 В нашому  закладі проведено медичною сестрою навчання з працівниками харчоблоку щодо запобігання виникненню гострих кишкових інфекційних захворювань та дотримання санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладу освіти.

12:55 14.04.2021

Конкурс "Година Землі" та "Як це працює?"

Учні нашої школи взяли активну участь у Всеукраїнських конкурсах "Година Землі" та "Як це працює?" За хороші результати отримали дипломи та сертифікати.

10:56 13.04.2021

Казка – це чарівна країна

Казка – це чарівна країна. Казок чимало є на світі. Казка- давній і мудрий порадник. Це вона дає нам перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність, справедливість. З перших днів дитинства нас супроводжують казкові герої. Всі ми пам'ятаємо, як нам читали казочки бабусі і мами, татусі і дідусі. Сьогодні у дошкільну групу "Сонечко" в гості завітала бібліотекар Шестерина З.С. з чудовою казкою перед сном.

16:51 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень