A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Бесіда про правила евакуації з приміщень під час пожежі

Сьогодні до нашої школи завітали працівники Самбірського ГУ ДСНС України у Львівській області! Вони провели змістовну бесіду з учнями 9-10 класів про правила евакуації з приміщень під час пожежі, наголосили на важливості дотримання правил дорожнього руху.

17:26 28.09.2021

Інтернет-конкурс "Твої безпечні канікули"

Протягом місяця серпня учні Новокалинівського ОЗ брали участь у Вснукраїнському інтернет-конкурсі "Твої безпечні канікули" на сайті "На урок". Сьогодні директор ОЗ Ганна Струс привітала учасників та переможців конкурсу, вручила їм дипломи переможців та сертифікати учасників. Загалом учні продемонстрували гарні знання: дипломи І-го ступеня - отримали троє учнів, дипломи ІІ-го ступеня - п'ятеро учнів, дипломи ІІІ-го ступеня - четверо учнів та четверо - сертифікати учасників. Підготувала учнів до конкурсу вчителька основ здоров'я Галина Романів. Молодці, дітки!!!!

20:41 24.09.2021

26 вересня-Європейський день мов

"Знання однієї мови дозволяє ввійти в коридор життя, знання двох мов- відкриває вам усі двері у цьому коридорі." Франк Сміт. 26 вересня-Європейський день мов. Це свято проводиться з ініціативи Ради Європи та ЄС з 2001 року за підтримки Комісії з освіти ЮНЕСКО. Відзначається воно як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі і дає  можливість цінити та популяризувати всі мови та культури Європи. Отож, цей тиждень у Новокалинівському ОЗ був приурочений цій даті і пройшов під егідою "Скільки мов ти знаєш-стільки разів ти людина." Й.В. фон Ґете. До проведення заходів були задіяні усі вчителі англійської мови: Дмитришин М. М., Ковалишин Г. Я., Федірко М. Я., Якимів Н. І. Учні ділилися цікавою інформацією про походження європейських мов, створювали тематичні газети, брали участь у Євроквесті, вікторинах, працювали над розгадуванням кросвордів та інших цікавинок на задану тематику. За даними ЮНЕСКО, у світі що два тижні вмирає мова, а з кожною зниклою мовою людство втрачає колективну пам'ять минулих поколінь. Деякі народи це чудово усвідомлюють і роблять все можливе для збереження рідкісних мов та своєї рідної.     Тож плекаймо нашу рідну українську мову як одну з європейських мов!!!

20:15 24.09.2021

Вітаємо!

21 вересня 2021 року в м. Новий Калинів відбулося урочисте нагородження учнів закладів освіти Новокалинівської міської ради, які здобули призові місця у всеукраїнських та міжнародних конкурсах.Під час заходу грошовою премією була нагороджена і наша учениця Вероніка Ванівська.

23:59 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень