A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Прощавай, Букварику!

У житті першокласника буває свято, що приходить до нас раз у житті. І присвячене воно книжці, без якої не може обійтися жодна людина. Буквар - це "чарівний золотий ключик", який відчиняє нам двері у світ знань. І де б не вчилися у майбутньому - школах, ліцеях, університетах - кожен згадуватиме свою найпершу в школі книгу з найщирішою вдячністю та шаною. Першокласники нашого закладу також подякували Букварику за науку та провели квест-гру "Прощавай, Букварику!". На святі діти не лише декламували вірші, співали пісеньки, а й виконували різноманітні завдання, щоб показачи чого вони навилися протягом року. Проводити свято першокласникам допомагали класні керівники Протещак О. О., Проць В. І., вчитель музики Бойко А. Р.

18:45 21.05.2021

Вітаємо команду нашого закладу з перемогою!

19 травня 2021 року на території  нашого закладу проведено І (окружний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура). У змаганнях та конкурсах взяли участь рої (команди) 3 закладів загальної середньої освіти Новокалинівської ТГ, а саме Новокалинівський ОЗ, Бабинський ЗЗСО І-ІІІст. та Дублянський ЗЗСО І-ІІІст. Змагання проводилися серед учнів 9-11 класів, які брали участь у таких конкурсах як: «Впоряд», «Рятівник», «Маятник», «Підлаз», «Рух до фінішу гусячим кроком», «Стрільба з пневматичних гвинтівок », «Перетягування линви», «Розбір і збір АК- 74» та «Надання першої медичної допомоги»Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

19:48 20.05.2021

Форум юних екологів Львівщини «Дотик природи - 2021»

Ми учасники форуму юних екологів Львівщини «Дотик природи - 2021», який проходить дистанційно сьогодні (20 травня 2021 року) у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom у КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКОЛОГО - НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ".

12:15 20.05.2021

День Вишиванки!

День вишиванки! (Підготували педагог-організатор Василь Скальський і учнівське самоврядування школи). Відео можна переглянути за посиланням:

12:10 20.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху у Новокалинівському опорному закладі продовжується. Сьогодні вчитель основ здоров'я Галина Романів із учнями 7-их класів провела практичні заняття "Безпечне дозвілля. Активний відпочинок". Найбільш поширеним траспортним засобом для відпочинку - є велосипед. На заняттях учні розглянули будову, засоби захисту, умови експлуатації велосипеда; повторили правила безпечного руху для велосипедистів; пригадали види велосипедів. Не менш цікавими були засоби для активного відпочинку - роликові ковзани, пенніборд, гіроскутер, які діти залюбки опановують та використовують для активного відпочинку. Було цікаво та захопливо!

17:24 19.05.2021

Футбольний фестиваль "Золотий колос" відкрито!!!

Футбольний фестиваль "Золотий колос" відкрито!!! 18 травня 2021року  на базі нашого закладу було  проведено І етап  відбіркових змагань,  у яких взяли участь команди усіх закладів  загальної середньої освіти Новокалинівської територіальної громади. На урочистому відкритті футбольного фестивалю   були присутні голова Асоціації футболу Самбірського району Руслан Хомин, заступник міського голови Новокалинівської міської ради Олег Домчак, спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ольга Олеярчик, Ірина Маланкевич та Ірина Кулаковська, вчителі фізичного виховання Святослав Канюк та Орест Янушевич. Директор Новокалинівського опорного закладу Оксана Бобак  разом із гостями вітали юних спортсменів та вчителів громади.

18:37 18.05.2021

Правоохоронці вкотре нагадали дітям про правила дорожнього руху для пішоходів

До учнів 5 -х класів Новкалинівського опорного закладу сьогодні завітали поліцейські офіцери громади Самбірського РВП Куриляк Мар'ян, Васьків Андрій та начальник сектору ювенальної превенції Пукаляк Ольга.

17:36 18.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень