A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання!

Шановний Богдан Осипович! Прийміть наші  найщиріші побажання! Міцного вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

10:06 16.08.2021

Вітаємо з Днем народження!

Шановна Оксано Богданівно! Вітаємо з Днем народження! Бажаємо, щоб буденна суєта не позбавляла вас щастя, а приносила задоволення і була в радість. Здоров’я Вам, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху і сімейного благополуччя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

18:42 27.07.2021

Відпочинок у таборі Благодать

Цікавим, незабутнім та веселим був наш відпочинок у таборі Благодать с. Сприня з учнями Новокалинівського ОЗ. А як ще приємно було дивитись як учні нашої школи боролись за першість по футболу та волейболу. І знову ми - найкращі, бо два кубки 1 місць дістались саме нам, браво, молодці!

18:51 14.06.2021

Конкурс на посаду директора

Новокалинівська міська рада оголошує конкурс на посаду директора Новокалинівського опорного закладу загальної середньої освіти Самбірського району Львівської області

16:52 04.06.2021

Дитинства яскравого мить...

Дитинства яскравого мить... Щороку 1 червня в усьому світі святкують Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди у дошкільній групі «Сонечко» традиційно малювали на шкільному асфальті яскраві малюнки.

15:21 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень