A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Формування у школярів почуття патріотизму

У своїй професійній діяльності на уроках "Захисту України" Сопрунов Сергій Ілліч намагається сформувати у школярів почуття патріотизму: розвивати люблю до Батьківщини національної свідомості й гідності.

15:02 02.03.2021

Урок-подорож "У безпечний Інтернет".

Щоб захистити дітей від сексуальних ризиків в інтернеті надзвичайно важливим є превентивний аспект, а саме надання якомога більше інформації дітям, батькам, вчителям про особливості даної теми. З огляду на гостру актуальність зазначеної проблеми практичний психолог школи Коркішко Г.М. надала класним керівникам та батькам методичні рекомендації та провела з учнями 9  класів урок-подорож "У безпечний Інтернет".

13:49 26.02.2021

150 річчя від Дня народження Лесі Українки.

150 річчя від Дня народження Лесі Українки. Учні Новокалинівського опорного закладу декламують вірші поетеси. (Педагог-організатор Скальський В. Б., учнівське самоврядування)

14:13 25.02.2021

Леся Українка була справжньою поетичною квіткою

Леся Українка була справжньою поетичною квіткою нашої прекрасної землі, вона була, є і буде нашою славою, нашою гордістю, одною з наймилозвучніших струн душі українського народу. Не просто Леся , а діамант української поезії про , який має знати кожен українець. Вся сукупність її творів – це образ ідеальної землі, земного раю, що зветься «Україною».Творчість письменниці для кожного покоління відкривається новими духовними скарбами, живе у віках, даруючи людям мудрість, мужність і красу. "Поетичне слово Лесі Українки - це найгостріша зброя в боротьбі за визволення нашого народу, а рівночасно, це немов євшан-зілля, що чарує своєю красою і особливим ароматом рідної України, що будять у нас найкращі почуття щирої любові до свого народу і до рідної землі". Життя Лесі Українки – це подвиг митця, один із подвигів, що підносять людину в очах сучасників, роблять її нетьмарною зіркою в очах потомків. До відзначення 150-річчя від Дня народження Лесі Українки у шкільній бібліотеці учні ознайомились з представлено книжковою виставкою про життя і творчість поетеси " Леся Українка - геніальна донька українського народу" , а також зачитували її відомі поезії.

21:09 24.02.2021

Левко Іванович Боровиковський

Сьогодні у шкільній бібліотеці відбулась інформаційна хвилинка присвячена 215-річчю від дня народження Левка Івановича Боровиковського, українського поета, фольклориста, етнографа.

20:46 23.02.2021

Творчі звіти педагогічних працівників

Сьогодні відбулося засідання педагогічної ради на якому були представлені на розгляд характеристики на педагогів, які атестуються. Також на засіданні колеги презентували свої творчі звіти та обговорювалися результати вивчення професійної діяльності педагогічних працівників.

22:04 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень