A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпечний Інтернет та соціальні мережі

До Дня безпечного Інтернету учнями 10 класу проведено конференцію з розкриттям актуальних питань “Безпечний Інтернет та соціальні мережі”, “Безпечна подорож Інтернетом”, «Корисним чи шкідливим є для нас Інтернет?», «Які загрози несе нам Інтернет?», «Інтернет – користь чи прихована небезпека»

16:28 10.02.2021

День безпечного Інтернету

Сьогодні учні нашої школи долучилися до святкування Дня безпечного Інтернету . Учні 4-их класів ознайомилися з позитивним та негативним впливом Інтернету на людину. Вчитель Єрменчук Н.М. дала можливість учням самостійно прийняти ту позицію, до якої вони схиляються, розвивала навички роботи в групах, вміння висловлювати свою точку зору логічно і конкретно, виховувала інтерес до порушеної теми. Під час вікторини учні ще раз пригадали, які небезпеки можуть їх чекати в Інтернеті та як з ними боротися. З учнями 2 –их класів було переглянуто та проаналізовану сучасну казку про Колобка, який допомагав молодшим школярам опанувати відомості про Інтернет. З учнями 6-Б класу подорожували стежками всесвітньої павутини і дізналися, що в мережі Інтернет треба бути обережним, пам'ятати правила безпечної роботи .

17:22 09.02.2021

Відеоспостереження – запорука безпеки та здоров’я учнів

ДЯКУЄМО за здійснення мрії Новокалинівській міській раді, ТЗОВ "АГРО Л В ЛІМІТЕД", колективу Новокалинівського опорного закладу  та друзям за підтримку  у реалізації проєкту «Відеоспостереження – запорука безпеки та здоров’я учнів  Новокалинівського опорного закладу загальної середньої освіти Самбірського району Львівської області», який поданий Новокалинівською міською радою на обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив, для нашого закладу!

17:10 09.02.2021

Гра " Who knows English better ",

Учні 7 - Б класу взяли участь у Інтелектуально - пізнавальній грі " Who knows English better ",

17:04 05.02.2021

Проект «Sports"

Спорт стимулює роботу мозку.Учні 7-А класу займаються багатьма видами спорту. На уроках англійської мови учні розповідали про улюблені види спорту, історію Олімпійських Ігор, відомих спортсменів, а на завершення представили проект «Sports"

20:55 04.02.2021

Подорожі формують  особистість

Подорожі формують  особистість. Щоб вільно подорожувати потрібно спілкуватися хоча б одною міжнародною мовою, обміркувати  маршрут, спланувати місця, які ти хочеш відвідати. Учні 11 класу підготувались та взяли участь у вікторині «Подорожуємо по Англії»

20:53 03.02.2021

Тиждень англійської мови

В рамках Тижня англійської мови учні 5-х класів підготували розповіді та ілюстрації про святкування Різдва у їхньому домі.

19:55 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень