A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відеоекскурсія у загадковий світ оптичних явищ

Учні 11-А класу Новокалинівського опорного закладу здійснили відеоекскурсію у загадковий світ оптичних явищ (вчитель Побережна М.Г.). Діти ознайомились з дивовижними , а інколи і справді загадковими оптичними явищами та ілюзіями і зрозуміли суть цих явищ та їх походження: зелений промінь , Фата Моргана, магнітний пагорб, Брокинський привид, полярне сяйво, соляні пустині, голова індійця, вогняний водоспад, місячна ілюзія, гало .А також переглянули міні-проект "Роль електромагнітних хвиль у повсякденному житті людини .

09:50 18.02.2021

Виготовлення оберегову ляльку-мотонку

Берегти, шанувати і примножувати традиції українського народу та виготовляти оберегову ляльку-мотонку , з вчителем Марією Вахів, завжди є цікаво і повчально!

20:58 17.02.2021

Конкурс з англійської мови "Олімпіс 2020.

Учні 7-Б класу під керівництвом вчителя англійської мови Ковалишин Г.Я. взяли участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з англійської мови "Олімпіс 2020. "

20:55 17.02.2021

Вікторина «Чи знаєш ти фізику?"

З метою підвищення інтересу учнів до вивчення предмету фізика, показати що фізика теж цікава наука, вчителем Єрменчук Н. М. було проведено у 8-А класі вікторину «Чи знаєш ти фізику?» Учні пригадали свої знання з предмету, показали свої вміння працювати в групах.

20:50 17.02.2021

Урок-профорієнтація "Фізика в професіях"

Сьогодні у 9-Б класі в рамках тижня фізики у формі гри-змагання був проведений урок-профорієнтація "Фізика в професіях"(вчитель Побережна М. Г ) .Мета нашого заходу : показати яке велике значення має фізика у виборі майбутньої професії.Учні охоче , жваво та емоційно відповідали на поставлені запитання , пояснювали які фізичні явища та процеси лежать в основі роботи представників різних професій: кухаря , водія ,лікаря , учителя , рибалки , перукаря , поліцейського , пожежника , агронома , кравця . З різницею у 6 балів перемогла команда "Геніїв" . Надіюсь , що сьогоднішній захід допоможе учням у виборі їх професії.

18:26 16.02.2021

Як Зима з Весною сперечалися...

Чарівна музично-театральна вистава «Як Зима з Весною сперечалися...» в дошкільній групі нашого Новокалинівського опорного закладу!

19:51 15.02.2021

Розпочався тиждень фізики та астрономії

Сьогодні в нашому закладі розпочався тиждень фізики та астрономії. Учні 7-11-их класів взяли участь у конкурсі найкраща стіннівка, де проявили свої художні здібності. Також учні 11-их класів захищали свої проекти з астрономії: "Наша Сонячна система"

19:44 15.02.2021

21 тиждень НУШ в 1 – Б класі

Цікаво і змістовно пройшов тиждень «Мої улюблені книги» у 1- Б класі. Адже книга – це віконце у дивовижний світ. Вона веде усіх чарівними та мудрими стежками й завжди повчає.

16:24 11.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень