A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

П’ятниця – синій колір

П’ятниця – синій колір. Тематика дня дозволила говорити про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Сьогодні учні виготовляли голуби миру і писали побажання воїнам АТО і Україні

17:07 18.12.2020

Ми за безпечну школу!

Ми за безпечну школу! У Новокалинівському опорному закладі проведені лекції працівниками ЮП на актуальні теми, а саме: у молодших класах «Про права та обов’язки» та старших класах «Булінг».

19:07 16.12.2020

Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму

Середа у наших початківців виявилась дуже сонячним і яскравим днем, адже він був жовтим. Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму. Око радіє, серце переповнюється захватом, душа співає, відчуваючи теплий подих. Жовтий – потреба у перспективах, надіях на краще. Колір творчості і життєздатності. Протягом дня учні школи залюбки демонстрували свої яскраві образи , надували повітряні кульки, фотографувалися. День минув швидко і весело.

19:02 16.12.2020

Вівторок – червоний день у початкових класах

Вівторок – червоний день у початкових класах. Червоний колір підвищує кількість адреналіну в крові, підвищує працездатність, силу та відчуття самовпевненості. Створює відчуття тілесного тепла.

20:48 15.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень