A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Захід «Соборна моя Україна!»

З нагоди відзначення Дня Соборності України у нашій школі відбувся захід «Соборна моя Україна!», який підготували учні 8-А класу під керівництвом Побережної М. Г.

11:44 25.01.2018

Семінар "Освітня бізнес-школа для ОТГ"

25 січня 2018 року до Нового Калинова  приїхали  представники  з  Львівського  центру розвитку місцевого самоврядування   із семінаром «Освітня бізнес-школа для ОТГ»

11:44 25.01.2018

Мішечки гарного настрою

Сьогодні  учні Новокалинівського НВК  отримали  нові подарунки. А усмішку їм подарували  «Мішечки гарного настрою»  від дітей Троїцької школи  Луганської області.  Дітвора Луганщини поділилась  своїми  роботами, традиціями, та нагадала, що ми єдина країна.  І такі речі  мають продовження  проекту «Змінимо країну разом». «Зшивати Україну через культуру, вшанування традицій та комунікацію між східними та західними областями – це те, що невдовзі неодмінно принесе довгоочікуваний результат, що "Україна_єдина», - слова Олександра Ганущина.

11:44 25.01.2018

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України сьогодні в школі організовано та проведено ряд заходів:

11:44 22.01.2018

Методичне засідання вихователів ДНЗ

16.01.2018р  вихователі ДНЗ  Новокалинівського НВК  провели методичне засідання. Темою засідання  було «Розвиток особистості засобами предметів художньо-естетичного циклу» розкривала вихователь Савич Л.П.

11:44 16.01.2018

Методичне засідання вчителів укрїнської мови та літератури, зарубіжної літератури

16.01.2018р. учителі української мови та літератури, зарубіжної літератури працювали над  темою «Використання ІКТ як засобу підвищення ефективності традиційних форм навчання».    «Загальні підходи до конструювання та проведення уроків з використанням інформаційних технологій» - допавідь-презентацію підготувала учитель української мови та літератури Корналовицького НВК  Мадараш М.М.

11:44 16.01.2018

Методичне засідання педгогів організаторів та учителів музичного мистецтва

15.01.2018р. педагоги-організатори та учителі музичного мистецтва, працюючи над проблемою «Особливості реалізації ціннісного ставлення особистості до себе»,  третє засідання  провели згідно плану: «Основні орієнтири виховання» презентація –доповідь Павлович М.Р. педагог-організатор Гординянської СЗШ І-ІІ ст.  та Проць І.М. ЗДВР Новокалинівського НВК про «Особливості роботи  педагогів з учнівським  колективом  в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе». Практичне заняття «Розроблення та впровадження інноваційних технологій  у  співпраці  педагога-організатора з вчителем  музичного мистецтва в  реалізації ціннісного ставлення особистості до себе» провели  Скальський В.Б. педагог-організатор Новокалинівського НВК та Борис М.М.  вчитель музичного мистецтва  Новокалинівського НВК. Проць І.М. провела  гру-експрес «Веселий автобус»

11:44 15.01.2018

Методичне засідання практичних психологів

Практичні психологи  та соціальний педагог шкіл Новокалинівської ОТГ  на методичному засіданні  поринули у СВІТ ЕМОЦІЙ. Емоційні стани людини зумовлені соціальними умовами існування і мають особистісний характер. Емоції – це суб'єктивні переживання, що сигналізують про благополучний або неблагополучний стан організму і психіки. Почуття ж мають не тільки суб'єктивний, а й об'єктивний предметний зміст. Вони викликаються об'єктами, що мають ціннісне особистісне значення, і адресуються до них.

11:44 12.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень