A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень фізики

Сьогодні у нашій школі розпочався тиждень фізики . Згідно плану було проведено конкурс стіннівок "Фізика навколо нас " 7-11 кл. та брейн -ринг "Теплові явища" у 8-А класі  вчитель Побережна М.Г. За першість боролись дві команди "Мудра сова" та "Молекула". У чесному поєдинку , з різницею у три бали , перемогла "Мудра сова"

23:27 11.02.2019

День безпечного Інтернету- 2019

Сьогодні  учні  нашої школи доєднались  до  заходів  щодо відзначення «Дня безпечного Інтернету- 2019», який проходив  під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!». День Безпечного Інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі. Учителями інформатики  були  проведені  певні заходи:

23:30 05.02.2019

Нагородження переможців

Сьогодні на загальношкільній лінійці відбулось підведення підсумків за І семестр 2018-2019 н.р. Директор школи, Бобак О.Б. нагороджувала учнів дипломами, грамотами, оголошувала подяки за активну участь у інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсах. Діти оплесками вітали всіх нагороджених учнів та їх наставників, та в майбутньому обіцяли ще більше перемог у різноманітних конкурсах.

23:33 04.02.2019

Завершення тижня англійської мови

Завершився Тиждень англійської мови .  Учні 7-Б класу(вч.  М.Дмитришин) провели цікавий захід на тему   "Sports  in our life". Учні практикувались у вживанні нової лексики,у розвитку комунікативних навичок, вміння самостійно працювати і шляхом мотивації через різноманітні види діяльності виховувати в собі позитивне ставлення до занять спортом для зміцнення власного здоров'я.  Учні 5-6 класів під керівництвом вч. М.Шабелько провели  театралізоване дійство "Seasons". Діти підготували тематичні малюнки,вивчили вірші та пісні про кожну пору року.Свято завершилося запальним танцем під мелодію шотландської пісні.Учні разом із вчителями( Г. Ковалишин, Н. Якимів) і батьками, які завітали на наше свято згадали найяскравіші моменти 4-х пір року, насолодилися музикою, отримали задоволення від участі. У цьому заході   школярі продемонстрували свої досягнення в оволодінні предметом.

23:35 01.02.2019

Спортивні змагання з волейболу

У Новокалинівському опорному закладі відбулись спортивні змагання з волейболу, присвячені 100-річчю проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР. (Керівник гуртка- Канюк В. С.). Також, відзначали 100-річчя Соборності класні керівники та учні 1-11 класів. На виховних годинах учні та вчителі об'єднались, аби показати свою любов до рідної, єдиної, неділимої країни.

23:15 30.01.2019

Тиждень іноземної мови

Видатні вчені у дитинстві мріяли про те,що у зрілому віці перетворили у дійсність. Учні 9-А класу(вч. М.Шабелько) розучили відому пісню "АВВА"  " I have a dream", адже потрібно вірити в ангелів і у всьому,що нас оточує бачити хороше.  А також команди  9-А і 9-Б взяли участь у країнознавчій  вікторині "Great Britain".  Члени журі мали можливість перевірити ступінь інформованості учнів,їх уміння самостійно користуватися рекомендованою літературою, давати чіткі та аргументовані відповіді.  Перемогу виборола команда 9-А кл.  

22:54 30.01.2019

КВК з іноземної мови

Сьогодні,  30.01.2019р., у нашому закладі,  в рамках тижня іноземних мов,  між командами 8 класу був проведений КВК). Команда "Юні поети" ні в чому не поступалася команді "Юні письменники". Всі були активними  і показали свою ерудицію.

22:48 30.01.2019

Виставка до дня пам`яті про героїв Крут

29 (16) січня 1918 р. біля станції Крути(на Чернігівщині, за 120 км від Києва) відбувся бій між київськими юнаками (із Першої юнацької військової школи ім. Богдана Хмельницького та Студентської сотні помічного куреня Січових Стрільців) та більшовиками на чолі з Михайлом Муравйовим, що наступали на Київ.У шкільній бібліотеці була представлена книжкова виставка до дня пам'яті про героїв Крут.

23:03 29.01.2019

Тиждень іноземної мови

28.01.19. у нашій школі розпочався Тиждень англійської мови. На лінійці школярі ознайомилися з планом роботи Тижня. Цього ж дня учні початкових класів ( вч. Г. Ковалишин ) підготували виставку малюнків на тему "English week", яка продемонструвала їхню зацікавленість до анг. мови та до країн,мову яких вивчають. А учні 9-Б класу ( вч. Н. Якимів ) взяли участь у конкурсі постерів "English-speaking writers. " О.Беца, С.Баранова, В. Гушуляк і Т. Задарко не тільки зібрали цікавий матеріал,а й у доступній формі презентували його своїм однокласникам. 29.01. школярі 5-А і 5-Б класів (вч. Г. Ковалишин, М. Шабелько ) взяли активну участь у вікторині"Пізнаємо світ англійською" та ще в одному конкурсі постерів. Заходи проходили у вигляді змагання, діти працювали в групах,вчилися командній грі,удосконалювали вміння спілкуватися. Проведені вікторини у цих класах сприяли підвищенню інтересів учнів до вивчення анг. м.,до їх пізнавальної активності. Діти продемонстрували вміння імпровізувати та уявляти. По закінченні заходів кожен учитель підвів підсумки і вручив призи. Учні 10-х класів ( вч. Н. Якимів, М. Шабелько) поринули у неповторну атмосферу таких країн, як США, Канада та Великобританія. Школярі 10-Б( А. Тюбай, В. Галічинська, О. Вагурак) підготували чудові презентації,ознайомили своїх ровесників з цікавою інформацією, на основі якої відбулася бесіда.

22:59 29.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень