A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Методичне засідання вчителів укрїнської мови та літератури, зарубіжної літератури

16.01.2018р. учителі української мови та літератури, зарубіжної літератури працювали над  темою «Використання ІКТ як засобу підвищення ефективності традиційних форм навчання».    «Загальні підходи до конструювання та проведення уроків з використанням інформаційних технологій» - допавідь-презентацію підготувала учитель української мови та літератури Корналовицького НВК  Мадараш М.М.

11:44 16.01.2018

Методичне засідання педгогів організаторів та учителів музичного мистецтва

15.01.2018р. педагоги-організатори та учителі музичного мистецтва, працюючи над проблемою «Особливості реалізації ціннісного ставлення особистості до себе»,  третє засідання  провели згідно плану: «Основні орієнтири виховання» презентація –доповідь Павлович М.Р. педагог-організатор Гординянської СЗШ І-ІІ ст.  та Проць І.М. ЗДВР Новокалинівського НВК про «Особливості роботи  педагогів з учнівським  колективом  в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе». Практичне заняття «Розроблення та впровадження інноваційних технологій  у  співпраці  педагога-організатора з вчителем  музичного мистецтва в  реалізації ціннісного ставлення особистості до себе» провели  Скальський В.Б. педагог-організатор Новокалинівського НВК та Борис М.М.  вчитель музичного мистецтва  Новокалинівського НВК. Проць І.М. провела  гру-експрес «Веселий автобус»

11:44 15.01.2018

Методичне засідання практичних психологів

Практичні психологи  та соціальний педагог шкіл Новокалинівської ОТГ  на методичному засіданні  поринули у СВІТ ЕМОЦІЙ. Емоційні стани людини зумовлені соціальними умовами існування і мають особистісний характер. Емоції – це суб'єктивні переживання, що сигналізують про благополучний або неблагополучний стан організму і психіки. Почуття ж мають не тільки суб'єктивний, а й об'єктивний предметний зміст. Вони викликаються об'єктами, що мають ціннісне особистісне значення, і адресуються до них.

11:44 12.01.2018

Методичне засідання учителів початкових класів

“Усіма можливими засобами потрібно пробуджувати в дітей палке прагнення до знань” – під таким гаслом 12.01.2018р. проходило методичне засідання учителів початкових класів Новокалинівської ОТГ.  Тематикою засідання було «Інтегрований урок як специфічна форма  організації  навчання». Голово методичного об’єднання Проць В.І.  у презентації –доповіді ознайомлювала про «Особливості інтегрованого уроку». Практична  робота відбувалась демонстрацією фрагментів уроків з використанням інноваційних технологій:

11:44 12.01.2018

Участь у фестивалі - конкурсі "Святі Пампуха"

Учні  5-Б класу нашої школи під керівництвом вчителя музики Бойко А.Р.  взяли участь у  фестивалі -конкурсі  "Святі Пампуха" в м. Самборі, де співали колядки та вінчували.

11:44 12.01.2018

Методичне засідання вчителів іноземних мов

11.01.2018р. учителі  іноземних мов Новокалинівської ОТГ працювали над «Організацією та проведенням  рольових ігор на уроках іноземної мови». З доповіддю виступила учитель англійської мови Новокалинівського НВК  Ковалишин Г.Я.. Майстер –клас «Рольова гра як  активний прийом навчання

11:44 11.01.2018

Методичне засідання учителів трудового навчання та образотворчого мистецтва.

11.01.2018р на базі Корналовицького НВК відбулось методичне засідання учителів трудового навчання та образотворчого мистецтва. Тематикою засідання було  «Комп’ютерні технології – необхідна умова формування  сучасного іміджу  вчителя» доповідала Брунарська О.М. учитель трудового навчання Новокалинівського НВК . Беца Н.І. учитель образотворчого  мистецтва Корналовицького НВК продемонструвала майстер-клас «Монотипія – одна з нетрадиційних технік образотворчого мистецтва». Совінський І.М. вчитель трудового навчання Гординянської СЗШ І-ІІ ст. провів практичне занняття з виготовлення  міні-потягу з природнього матеріалу». Майстер-клас «Сутність використання інформаційних технологій на  уроках  трудового навчання» провів Гарасим Б.В. учитель трудового навчання Корналовицького НВК. Кожене підготовлене заняття потребувало і підготовки  учителя, яке  не обходиться  без сучасних комп’ютерних технологій.  Засідання розкривало тематику загальної теми «Підвищення рівня професійної компетентності вчителя як один із шляхів удосконалення навчально-виховного процесу та забезпечення всебічного розвитку особистості школяра з урахуванням індивідуальних можливостей».

11:44 11.01.2018

9 СІЧНЯ – СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна самостійно на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 9 до 31 січня 2018 року.

11:44 11.01.2018

Змагання з волейболу

Сьогодні наші вчителі  брали участь у  змаганні з волейболу, серед вчителів нашої ОТГ.Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги.

11:44 10.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень