A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок у 1- му класі «Спорт. Чому Олімпійські ігри особливі змагання?»

Урок з інтегрованого курсу  «Я досліджую світ» у 1 класі (НУШ). Вчителем Хомою Іриною Михайлівною проведено урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Тема уроку «Спорт. Чому Олімпійські ігри особливі змагання?»    Урок було розпочато з ранкової зустрічі.   Привітавшись у ранковому колі діти визначили новини  дня,свій настрій і за допомогою набору LEGO  «Шість цеглинок»  побажали один одному  приємних вражень, а також поділившись на три групи приступили до уроку.  З допомогою смарт дошки і вправи «Асоціативний кущ» діти пригадали, які риси характеру притаманні спортсменам, а також кожна із  команд назвалися для подальшої групової роботи.      У вигляді презентації діти ознайомилися з історією походження Олімпійських ігор, з їх засновниками. Дізналися про сучасні Олімпійські ігри,а також атрибутику змагань. Ознайомилися з видатними  олімпійськими спортсменами України.   Робота в групах розпочалася у вигляді гри-змагань  із спортивних загадок, математичних   і мовних завдань про спорт.   За правильну відповідь діти отримували спеціальні медальки. На завершення  була проведена гра «Хто швидше складе свій портфель».  Підсумком  уроку стало нагородження дітей грамотами і медалями за їхні знання, креативність, спритність і наполегливість.

23:04 18.02.2019

Година пам`яті «Час і досі не загоїти в рани»

15.02.2019 року відбулась година пам’яті  «Час  і досі не загоїв рани». Захід присвячено 30 роковинам виведення військ із Авганістану. Учні вшанували пам'ять полеглих у війні воїнів-інтернаціоналістів, хвилиною мовчання.  Ти – вічний біль ,Афганістан,    Ти – наш неспокій.     І не злічить глибоких ран     В борні жорстокішій     І не злічить сліз матерів, дружин, дітей

23:09 16.02.2019

Урок навчання грамоти у 1 класі

Вчителі нашої школи вправно впроваджують Державний стандарт початкової загальної освіти НУШ. Вчителем Шимко Галиною Василівною проведено урок навчання грамоти "Письмо великої букви "Я"". Перед початком уроку усі учні сказали, що у них гарний настрій і вони готові активно працювати. Діти розпочали заняття з фонетичної зарядки та звуконаслідування, також виконували вправи на дихання. Мовною розминкою для учнів була весела скоромовки, яку діти охоче повторили за вчителем. Працюючи на смарт дошці, завдання знайти букву "я" у слові, перетворилося на цікаву гру. Також діти виконали фонетичний розбір слова на магнітно-маркерній дошці. Анімаційна фізкультхвилинка підняла настрій усім. На завершення уроку діти поділились своїми враженнями.

23:16 15.02.2019

Заняття «Снігопад у нічному лісі»

Сьогодні у середній групі "Ромашка" студентка- практикантка Калиняк О.С. провела заняття з образотворчої діяльності на тему: " Снігопад у нічному лісі". Діти створювали за зразком картини, викладали з ватних паличок геометричні фігури, розширювали й поглиблювали знання про природу рідного краю.

23:13 15.02.2019

Урок з інформатики «Перший мільйон»

Сьогодні вчитель інформатики Єрменчук Н. М. разом з учнями 10 класів провела відкритий урок «Технологія опрацювання мультимедійних даних». На уроці інформатики було створено гру «Перший мільйон». Під час уроку учні проявили свою креативність у підборі питань до гри, а також показали свої знання з попередніх тем. Урок був сучасним, з використанням нових інтерактивних технологій.

23:11 15.02.2019

Урок- презентація «Астрономія фундаментальна наука»

Сьогодні в нашій школі в рамках тижня  фізики та астрономії проведено урок-презентацію"Астрономія-фундаментальна наука.Небесна сфера", на якому учні ознайомились з історією розвитку астрономії , теоріями давньогрецьких астрономія,моделями всесвіту різних народів та поняттям небесної сфери.

23:18 14.02.2019

Урок у 7 класі "Фізика навколо нас"

Сьогодні вчителем фізики та інформатики Єрменчук Н.М. був проведений урок з учнями 7-А класу "Фізика  навколо нас". Учні пізнавали цікаві факти які існують в природі. Дізнавалися чому веселка має форму дуги, що має температуру вищу за Сонце в 5 разів, як утворюються хвилі, що таке вітер і ще багато різноманітних фактів.Адже  Фізика – найдивовижніша річ: вона цікава, навіть якщо в ній нічого не розумієш

23:22 13.02.2019

Другий день тижня фізики

Сьогодні у 9-А класі вчителем Побережною М.Г. був проведений урок "Цікава фізика в дослідах", на якому учні з неприхованим інтересом та увагою стежили за дослідами ,які демонструвалися у відеоролику на екрані телевізора та на основі набутих знань намагались їх пояснити.Також окремі учні із задоволенням самостійно проводили експерименти .???????

23:23 12.02.2019

Нагородження учасників «Колосок осінній -2018»

Сьогодні відбулося нагородження учасників Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Колосок осінній – 2018», у якому взяли участь учні 2 - 11 класів нашої школи. Завдяки захоплюючим завданням, учні  продемонстрували високого рівня свої знання, здібності та навички з природничих дисциплін. Вітаємо переможців – призерів.

23:28 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень