A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна година «Стрітення Господнє»

Колектив 6-А класу з класним керівником Брунарською О. М. відзначили Стрітення Господнє. На виховній годині зібрались не тільки учні, а й батьки та вчителі. Діти зустрічали Весну-красну танцями, піснями, відтворювати народні звичаї святкування Стрітення. Усі присутні отримали весняний настрій та багато порцій позитиву.

22:46 25.02.2019

Класна година «Моя Україна»

Є люди, як свічки,- згорають, відходять у небуття. Є люди, як зірки,- горять і світять все життя Зіркою такої величини для всіх українців є поетеса Леся Українка. З нагоди 148-ої річниці від дня народження Лесі Українки  у Новокалинівському опорному закладі за участі учителя початкових класів Проць В. І. та учнів 3-Б класу відбулась класна година. Діти пригадали життєві та творчі сторінки поетеси, а також декламували поезію Лесі Українки.  Учні прослухали аудіозапис поезії «Колискова» слова і музика Л.Українки. В кінці класної години звучала пісня «Моя Україна».

22:44 25.02.2019

Тиждень географії в нашій школі

В нашому  закладі триває тиждень географії. 25.02. було оголошено план проведення, та організовано виставку літератури «Світ цікавий». 26.02. у 9 і 10 класах проведено урок-реквієм «Небесна сотня». А  учні 10—Б класу презентували свої навчальні проекти «Подорож країнами Азії».

22:40 25.02.2019

Ангели пам‘яті

Учні Новокалинівського опорного закладу долучилися до тихої акції "Ангели пам'яті", якою вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.Їх назвали Небесною сотнею - українці, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за правду, за свободу і за свою Батьківщину. Ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ- нескореним.  У нашій школі відбувся захід присвячений пам'яті Небесної Сотні. Його організували класний керівник 6-Б класу Крошна Марія Ярославівна, педагог-організатор Скальський Василь Богданович.  До глибини душі глядачів вразила сімейна сцена "Мати і син". Свою ноту захоплення і смутку в серцях присутніх додали патріотичні пісні, які лунали на заході. Герої не вмирають, вони стають легендою, взірцем для майбутніх поколінь. Слава Україні! Героям Слава!

22:56 21.02.2019

Час плине а пам`ять залишається

Діти молодшої групи "Веселка" запалили свічку пам'яті для ангелів Небесної Сотні.  Час плине, а пам'ять залишається....

22:54 21.02.2019

Бесіда до Дня української мови

З вихованцями старшої групи ”Сонечко” було проведено бесіду " До Міжнародного дня рідної мови". Ой, яка чудова - українська мова!  Не загинула вона у течії віків. Мова солов'їна, мова колискова Рідного народу і моїх батьків.

22:51 21.02.2019

Міжнародний день рідної мови

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. Це відносно молоде свято: до календарів усього світу воно увійшло тільки в 1999 році. Урочисте святкування цієї визначної дати  відбулося і  в Новокалинівському опорному закладі. До відзначення Дня рідної мови  святковий захід підготували учні 10-Б класу (класний керівник Телефанко Світлана Федорівна). Під час заходу учні не тільки декламували вірші українською мовою, але й було продемонстровано юними акторами декілька сценок. Все свято було пронизано українським духом, любов'ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.

22:49 21.02.2019

Ти найкращий в світі тато

«Ти найкращий в світі тато»  – такими слова вітали рідних татусів та гостей дошкільнята середньої групи "Ромашка" . Адже 15 лютого до них завітало довгоочікуване  свято.  Батько – це друге крило любові до дитини. Його роль у вихованні донечок і синочків надзвичайно важлива. Тому саме для мужніх, добрих татусів вихованці середньої групи підготували веселе свято. У ошатній групі діти розповідали вірші про тата, дідуся та загалом про чоловіків. Лунали пісні: «Про тата», пісня синочків «Самий дорогий». Розвеселив глядачів таночок «Таточко татусю».  Підготували та провели свято вихователь Тоганчин Г М,  практикантка Калиняк О.С. та музичний керівник Бойко Андрій Романович. Усе, що є найкраще у дитини: Її талант, усмішка, доброта – Від тата й мами йде і від родини – Незаперечна істина свята. Сім‘я, родина – це велике диво, Там є любов і ласка, й тепло. Там дітям затишно й щасливо І хочу я, щоб завжди так було!

23:02 19.02.2019

Свято Стрітення Господнього

Відзначили свято Стрітення Господнього. 15 лютого християнська Церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після народження. За народними повір’ями цього дня Зима зустрічається з Весною. Цікаво пройшло відзначення свята Стрітення Господнього у 3-А класі Новокалинівського опорного закладу. Учні при безпосередній допомозі свого класного керівника Оксани Осипівни Протещак, батьків підготували і провели дитячий ранок “На Стрітення Господнє”. Лунали вірші і пісні-замовляння на добро та тепле літо.  Діти, батьки та гості отримали весняний настрій та багатющу порцію позитиву, що сьогодні є надзвичайно важливо.

22:59 19.02.2019

Сезон мандрівок розпочато

Розпочався новий сезон наших мандрівок. Учнів  6-А класу із класним керівником Брунарською О. М. побували у славному місті Львові. Діти побували у Музеї-Арсеналі та відвідали пішохідну оглядову  екскурсію "Дахи Львова"". Учні отримали чудову нагоду побувати на найцікавіших та наймиловидніших Львівських дахах, побачити місто з висоти пташиного польоту.

23:06 18.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень