A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Лінійка «Свічка пам`яті ніколи незгаса»

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це події, пов’язані з великими людськими втратами. Саме цьому трагічному явищу сьогодні була присвячена скорботна лінійка: «Свічка пам'яті ніколи незгаса», яка була проведена у нашому навчальному закладі. Що ж таке Голокост? Яка історія? Про це страшне лихо дізналися діти під час заходу. Під час проведення лінійки хвилиною мовчання вшанували пам'ять  жертв Голокосту. На жаль багато людей нічого не знають про Голокост, який забрав мільйони людських життів. Пам’ять про Голокост необхідна, щоб наші  діти не стали жертвами, катами чи байдужими спостерігачами.

23:07 28.01.2019

Загальношкільні батьківські збори для 1-4 класів

Загальношкільні батьківські збори у 1-4 класах. Сьогодні відбулись  батьківські збори, обговорені наступні питання: 1. Вакцинація школярів (Доповідач- Тустановська Ірина Василівна, головний лікар, лікар педіатр Новокалинівського міського центру первинної медичної допомоги) 2. Звіт роботи навчального закладу за І семестр 2018-2019 н.р. ( Доповідачі - Бобак Оксана Богданівна, директор школи; Проць Ірина Михайлівна, заступник директора з виховної роботи)

23:23 24.01.2019

Екскурсія у міні пекарню

Учні, вчителі Новокалинівського опорного закладу та батьки побували у міні пекарні "Еко-татко". Екскурсія виявилась надзвичайно цікавою, пізнавальною та позитивною. Діти із задоволенням навчалися випікати хліб. Із новими знаннями, позитивним настроєм, та смачним, запашним  хлібом учні повернулись додому. Дякуємо батькам за організацію екскурсії.

23:18 24.01.2019

Зустріч з родичом відомого професійного велогонщика

В нашій школі під керівництвом Витівської  Марії було організовано зустріч учнів 4 -го класу з Павлом Поповичем батьком відомого професійного велогонщика Ярослава Поповича. Учні із задоволенням слухали про дитинство спортсмена, його спортивні досягнення .

23:31 23.01.2019

Заняття до Дня Соборності України в садочку

Вихователем Кульчицькою В.Я. в молодшій групі " Веселка" було проведено заняття до Дня Соборності України. В середній групі було проведено заняття "Україна - це ми" до Дня Соборності України вихователем Славич Л.П

23:43 22.01.2019

Виховна година на тему:" 100 років Української Соборності".

Соборність землі України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. 22 січня Україна святкує День Соборності – сто років тому, у 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

23:39 22.01.2019

Книжкова виставка до Дня Соборності

День Собо?рності — свято України , яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної  Республіки й Західно-української  Народної Республіки , що відбулося в 1919 році.   До відзначення 100-річчя Соборності було представлена книжкова виставка "Мій рідний край, моя земля "

23:35 22.01.2019

Методоб‘єднання вчителів іноземних мов

«Засоби формування іншомовної компетентності у діалогічному мовленні» - так звучала тема  методчного засідання вчителів  іноземних мов  Новоклинівської ОТГ.  З доповіддю виступила  вчитель англійської мови Новокалинівського ОЗ  Федірко М.Я.

23:50 16.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень