A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок безпечного поводження з газом

До Міністерства освіти і науки звернулась Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з пропозицією щодо проведення у закладах освіти «Уроку безпечного поводження з газом». Протягом минулого тижня, вчителькою основ здоров’я  Галиною Романів, для учнів 5-их та 6-их класів було проведено інформаційні години на тему "Безпечне поводження з газом".  Матеріали для проведення уроку (відеоролик та презентація), розроблені Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України».

17:40 29.01.2024

Поринути у спогади про той далекий 1918 рік

29 січня – День пам’яті Героїв Крут.🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Поринути у спогади про той далекий 1918 рік та віддати шану героям бою під Крутами мали змогу здобувачі освіти нашого ліцею під час виховного заходу  «Крути - наш біль, наша пам'ять». Крути ввійшли в історію України як символ національної честі та гідності. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.🇺🇦 День подвигу Героїв Крут – це день національної ідеї, ідеї єдності і сили української держави! Бій під Крутами – це ідейна перемога українців. Не забуваймо про тих, хто боронив нашу землю тоді, щира вдячність тим, хто боронить її сьогодні!💛💙 Вічна пам’ять героям Крут! Слава Україні! Героям слава!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

17:34 29.01.2024

29 січня- День пам‘яті Героїв Крут!

Під Крутами бій, під Крутами кров… Про давню трагедію згадаю знов,  Під Крутами смерть, під Крутами плач. І кулю у серце націлив палач. 29 січня- День пам‘яті Героїв Крут. Багатовікова історія українського народу , насамперед літопис життя і смерті-великомученика, на долі якого було і є досить лиха.  Учні 10,11 класів вшанували пам‘ять Героїв Крут. Переглянувши фільм Крути» , у кожного защеміло серце за свій народ, історію. Історія повторюється….. Слава Героям Крут!!!Слава новітнім Героям!!!

17:28 29.01.2024

Зі святом!

Наближається Новий рік 2024- свято, на яке з нетерпінням чекають багато дорослих і дітей. У новорічну ніч прийнято загадувати бажання, і ми впевнені, що всі українці в цю дату побажають одного і того ж - перемоги України і благополуччя наших воїнів.

21:50 31.12.2023

Свято "100 днів у школі"

Сьогодні в 1-Б класі під керівництвом вчительки Оксани Кілочко весело та цікаво пройшло свято "100 днів у школі". Діти продемонстрували свої знання та вміння, які отримали за 100 днів навчання, декламували вірші, виконували різні завдання, танцювали та співали. Не зупиняємось на досягнутому! Попереду у нас ще багато відкриттів та цікавих подій!

18:58 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень