A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

27 Березня - Міжнародний день театру!

27 Березня - Міжнародний день театру! Ми теж приєдналися до відзначення цієї події постановкою комедії Г. Квітки -Основ'яненка "Сватання на Гончарівці" під керівництвом вчительки Любові Когут. Юні актори подарували позитивні емоції, у наш нелегкий час, учням, батькам, учителям. Дякуємо ліцеїстам за старанність, відповідальність, артистичність, а батькам за талановитих дітей.

17:30 28.03.2024

Останній день тижня математики та інформатики

Останній день тижня математики та інформатики був доволі насиченим. Учні нашого ліцею, разом з цілим світом, відзначили день числа Пі : пригадали історію виникнення, його застосування та магічність.

18:43 15.03.2024

Вітаємо переможців

Тарас Григорович Шевченко--це відродження нашого коріння і побудова нашого майбутнього. І нині надихає нас життєдайною величністю свого духу--духу свободи, людяності, творчості, українства.

16:47 15.03.2024

До відзначення 120-річчя від дня народження української письменниці Докії Гуменни

До відзначення 120-річчя від дня народження української письменниці Докії Гуменни у бібліотеці представлена інформаційна і книжкова виставка про її життєвий і творчий шлях. Докія Гуменна відноситься до майстрів українського слова, що розгорнули свою творчу діяльність, перебуваючи в еміграції і здобули загальне визнання.

16:24 13.03.2024

Міжнародний дистанційний конкурс з англійської мови «Олімпіс»

Учні 4-11-х класів взяли участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з англійської мови «Олімпіс». Головна мета конкурсу — підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення учнів навчальним предметом. У конкурсі є завдання різного рівня складності. Саме зараз у березні місяці триває «Олімпіс 2024-Весняна сесія». У конкурсі можуть взяти участь всі учні без винятку.

16:21 13.03.2024

Третій день тижня математики та інформатики

З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розвитку їхнього кругозору та виховання у них інтересу до математики вчителями Іванною Яцишин між учнями 6 - их класів було проведено математичну інтелектуальну гру " Юні ерудити " та Тетяною Заріцькою вікторину " Таємниці чисел" з учнями 7 класу. Учасники продемонстрували знання теоретичного матеріалу, логіку, творче мислення, уміння знаходити зв'язок між математикою та іншими дисциплінами, злагоджену роботу в командах. На уроці інформатики під керівництвом Єрменчук Н.М. та Яцімірської О.М.  учні 3 класів створювали моделі комп'ютера своєї мрії.

16:15 13.03.2024

Тиждень математики та інформатики продовжується!

Тиждень математики та інформатики продовжується! Сьогодні вчителі інформатики Єрменчук Н.М. та Яцімірська О.М. разом з 3-А класом поринули у творчу атмосферу. Учні малювали  комп'ютер майбутнього, вчилися   узагальнювати, міркувати, розвивали відповідальність, самостійність, творчість. З учнями 9 класів провели вікторину з інформатики «Цікава інформатика».

15:58 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень