A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Калина пам'яті"

29 вересня 2023 року о 9 годині на території Новокалинівського ліцею була проведена акція "Калина пам'яті" з нагоди Дня захисників і захисниць України.

10:18 29.09.2023

Важливість вивчення іноземної мови

Напередодні Європейського дня мов у 7-А класі класним керівником Мар'яною Дмитришин було проведено виховну годину присвячену цьому святу, яке вважається традиційним у Європі з 2001р. Відзначається 26 вересня з метою надихнути жителів Європи на вивчення мов. Учні з цікавістю обговорили важливість вивчення іноземної мови, ділилися власними секретами її вивчення. Виконуючи різного типу завдання, діти знаходили грошові одиниці країн Європи, їх столиці, шукали асоціації за певними словами.Семикласники проявили свої творчі здібності, а ігрові завдання зробили спілкування активним, цікавим та емоційним.

15:27 25.09.2023

Життя – це найдорожчий скарб.

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і головне, чітко їх дотримуватись.До проведення тижня безпеки на дорозі у шкільній бібліотеці представлена інформаційна і книжкова виставка "Твій друг - безпечний рух!"

18:03 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень