A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день психічного здоров'я

Всесвітній день психічного здоров'я відзначається 10 жовтня . Ментальне здоров'я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини . Практичним психологом Галиною Коркішко з учнями Новокалинівського ліцею були переглянуті відеоуроки та проведені вправи, які зможуть допомогти дітям подбати про свій внутрішній стан.

15:12 13.10.2023

"Скажемо насиллю ні", "Стоп булінг", "Ознаки булінгу"

     З метою попередження будь-яких проявів агресії, насилля, приниження, цькування у  нашій школі були проведені цікаві розмови, бесіди, лекторії на тему: "Скажемо насиллю ні", "Стоп булінг", "Ознаки булінгу", " Ми за щасливе дитинство" практичний психолог Коркішко Г.М. залучила до розмов учнів 4-9 класів,а також ліцеїсти пригадали свої права та обов'язки.

12:08 10.10.2023

Змагання серед Дружин юних рятувальників-пожежних

Сьогодні, 06.10.2023 року в м. Самборі на стадіоні ім. Лева Броварського вперше відбулися змагання серед Дружин юних рятувальників-пожежних, які організували рятувальники Самбірського районного Управління ГУ ДСНС України у Львівській області. Головною метою створення і функціонування команд ДЮРП в тому, щоб наша молодь була освічена, дисциплінована й знала, як правильно діяти у разі небезпеки, відповідально ставилася як до власного життя й здоров’я, так й до людей, які поруч, а також формування у молодого покоління поваги до складної, відповідальної та водночас благородної професії – рятувальник. Тому такі змагання є надзвичайно корисною для учнів. Участь у змаганнях взяла команда юних рятувальників-пожежників “Гарячі серця” – учні 9-10 класів Новокалинівського ліцею.

17:50 06.10.2023

Пісню ту візьму собі на спомин

Сьогодні наш ліцей наповнився звуками музики та пісень українських композиторів.Учні разом з вчителем Андрієм Бойком співали та вражали своїми талантами.

15:45 05.10.2023

Майстер-клас "Краса осіннього листя"

Можна відтворити зображення не тільки на папері, а на осінньому листі. Сьогодні учні передали свої почуття та емоції з допомогою кольору   Вахів Марія провелав 5-тих класах майстер-клас "Краса осіннього листя"

15:47 04.10.2023

Міжнародний день музики.

У перші дні жовтня щороку, починаючи з 1975 року, у багатьох країнах відзначають Міжнародний день музики.

15:13 03.10.2023

Катерина Білокур - відома українська художниця

Катерина Білокур - відома українська художниця, роботи якої захоплюють своєю майстерністю. Кожна квітка, гілочка в рослинному світі художниці створені з любов'ю.Учні 8 - класу ознайомились з творчістю художниці, а також створили декоративне панно "Квіти України". Усі ми як квіти на полотні - різні, неповторні, творчі, особливі

17:26 02.10.2023

Молимо про Перемогу і захист для України і народу!

Вітаємо наших дорогих захисників та захисниць зі святами! Хай їх оберігають Господь і Матінка Божа та дарують свій захист і покров, а ми всі щиро дякуємо за можливість продовжувати жити і працювати, низький вам уклін за жертовність! Всіх вітаємо з Покровом Пресвятої Богородиці!Молимо про Перемогу і захист для України і народу!

12:39 02.10.2023

Читачі бібліотеки нашого ліцею щиро вітають з великим святом — Днем захисників та захисниць України!

У неділю, 1 жовтня, українці вперше в нову дату відзначають День захисників і захисниць. Також у цей день святкують Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.Для українців ця дата – можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини. Тож читачі бібліотеки нашого ліцею щиро вітають з великим святом — Днем захисників та захисниць України! Дякуємо за вашу відвагу, безстрашність та патріотизм! Слава Україні! Героям слава!

18:06 30.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень