A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Листопадовий чин – українське повстання

Сьогодні у нашому ліцеї вчитель історії Василь Білас та учениці 9-Б класу Ірина Чулик та Яна Кульчицька провели лінійку-історичну хвилину, приурочену важливій події в проголошенні ЗУНР - Листопадовому Чину.

16:49 01.11.2023

Творити добро – найвища цінність нашого життя.

Творити добро – найвища цінність нашого життя. І щасливим є те суспільство, у якому живуть люди, які це розуміють. Мабуть, наш народ і є непереможним, бо має так багато відданих громадян, благодійників та волонтерів.

14:52 01.11.2023

Повідомлення про звільнення території України від нацистських загарбників та їх союзників.

Щороку 28 жовтня в Україні відзначають День визволення від нацистських загарбників. Сьогодні ми шануємо українців, які боролися та перемогли нацизм у роки Другої світової війни, дякуємо тим, хто своєю працею наближав розгром ворога та допомагав відбудувати Україну з руїн.

14:43 31.10.2023

Пишемо разом!

#ПишемоРазом #Радіодиктант Національної Єдності 2023

21:43 27.10.2023

У кожного є своя душа

У кожної людини є душа і серце, у кожного народу – мова і пісня. Українська мова – одна з найбагатших мов світу - багата, мелодійна, співуча. Вона – найпрекрасніше диво, скарбниця, в якій зберігається історія нашого народу, його душа, культура. Цього року надзвичайно важливе для нас свято - День української писемності та мови вперше українці святкують 27 жовтня. Мова не просто засіб спілкування. Це духовний скарб нації, що живе в наших серцях, який треба шанувати, берегти, вивчати і збагачувати.Кожен, говорячи українською наближає Перемогу! Любіть рідну мову!

21:55 26.10.2023

Книга вчить -як на світі жить!

Любіть книгу всією душею! Вона не тільки Ваш найкращий друг, але і до кінця вірний супутник. Сьогодні читачі бібліотеки ознайомились із історією виникнення книги, а  також  навчились правильно лікувати хворі книги.

21:52 25.10.2023

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». В. Сухомлинський.

21:46 24.10.2023

Осіння рапсодія

Жовтень – стрімкий, такий соковитий, такий ароматний у своєму золотисто-червоному сяйві, з ранніми білими заморозками, з яскравим перетворенням листя – це зовсім інша, чарівна пора, останній зухвалий радісний сплеск перед обличчям нової холоднечі.

19:30 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень