A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Сторінка психолога

Дата: від до Скинути

Інколи діти стають жертвами булінгу.

 Інколи діти стають жертвами булінгу. Вони соромляться про це говорити і часто звинувачують себе. Можуть відчувати себе безпорадними та вважати, що з ними щось не так. Придивіться до поведінки та настрою своєї дитини.

00:11 01.07.2020

Запобігання викрадення дітей

13.10. 2017р. в нашій школі практичним психологом Коркішко Г.М, та соціальним педагогом Гриб Г.М. проведена бесіда з учнями школи з метою профілактики на тему: "Запобігання викрадення дітей". Учні брали активну в обговоренні даної теми.  

00:11 01.07.2020

Наслідки наркоманії.

Про те, що вживання наркотичних речовин негативно позначається на здоров'ї,все неодноразово чули і знають але, незважаючи на це, число людей їх вживають продовжує зростати . Сьогодні ми розберемося в тому, який же шкоду насправді може принести ця згубна звичка.

00:09 01.07.2020

Профілактика алкоголізму серед дітей та підлітків

Якщо говорити про профілактику алкоголізму в молодіжному середовищі, то потрібно розуміти, що вона буде успішною лише тоді, коли дорослі почнуть звертати увагу на проблеми свого сина або дочки, знаходити до них правильний підхід і активно брати участь в їх розвитку. Дитина повинна зрозуміти, що результат вживання алкоголю може бути дуже негативним, а пляшка пива — це не вихід з проблемної ситуації. Куди краще, коли чадо може звернутися за порадою до мами або тата і прислухатися до їхньої думки.

00:06 01.07.2020

Адаптація п'ятикласників

При переході дитини з початкової до середньої школи, як вчитель так і самі діти стикаються з різноманітними труднощами. Адже індивідуальні особливості дитини до яких пристосовується вчитель початкової школи досить часто набувають проблеми у середній школі та становлять ризик шкільної дезадаптації.

00:01 01.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень