A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття "Класу захисту України та безпеки"

Відкриття "Класу захисту України та безпеки" відіграє важливу роль у навчальному процесі, що сприяє поглибленому ознайомленні з правилами: пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту та з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Такі класи надають можливість краще освоїти правильну поведінку в екстремальних умовах.

10:53 16.04.2024

Всесвітній день здоров'я!

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році. Щороку Всесвітній день здоров’я проходить під знаком однієї, важливої для суспільства теми. Цьогорічна тема Всесвітнього дня здоров’я – «Моє здоров’я, моє право».

16:48 08.04.2024

Проект "Освітній Еверест"

Команда нашого ліцею у складі Ганни Струс, Мирослави Федірко, Марії Яворської, Оксани Яцімірської та Тетяни Совінської розпочала роботу з професійного росту в межах проекту "Освітній Еверест"

10:42 05.04.2024

Рятувальники Самбірщини у нашій школі

Рятувальники Самбірщини спільно з учасниками руху ДЮРП "Гарячі Серця" Новокалинівскої МТГ відвідали учнів 2-Б класу Ліцею м. Новий Калинів Новокалинівської міської ради для того аби нагадати основні теми занять: правила пожежної безпеки в побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, правила безпеки на воді, та дії під час сигналу "Повітряна Тривога". Учням надзвичайно сподобався такий формат уроку, цікаві бесіди про різні ситуації у житті дітей.

16:39 03.04.2024

Читати- це важливо, це модно!

На початку квітня починаючи з 1967 року за ініціативою та рішенням Міжнародної ради дитячої книги (ІВВУ) , в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена святкуємо Міжнародний день дитячої книги. Цей день нагадує нам про важливу роль дитячої книги у формуванні нових поколінь.В історії літератури Г.Х.Андерсена називали ,,Великий казкар", чи ,,Король казок".

09:33 03.04.2024

1 квітня - День сміху!

Щорічно 1 квітня ми відзначаємо День сміху – позитивне, жартівливе та веселе весняне свято, особливістю якого є дотепні розіграші.

15:36 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень